Bemutatkozás

Üdvözöllek!

Talán azzal kellene, kezdjem, hogy miért csinálom és erre születtem, de az igazság az, hogy ez egy kőkemény szakma, amit igenis meg kell tanulni, sőt még ez sem elég hisz folyamatos fejlődéssel jár. Az egész fűszerét Te viszed bele, saját magad teszed oda közönség elé, s ha ezt nem tudod szenvedélyesen csinálni, ne is kezdj bele.

Anno 13-14 évesen kazettás, összetákolt magnókkal csináltam a bulikat, imádtam! Számos Dj versenyen vettem részt, mindig a dobogón végeztem, ez megadta azt a tudást, hogy technikailag magabiztosan érezzem magam ezen a területen.

Mára folyamatosan érkeznek a felkérések, születésnapoktól a házibulikon át egészen az esküvőkig. Országszerte táncoltatom a vendégeket szórakozóhelyeken, céges rendezvényeken, mulatságokon. Zeneügyileg minden stílusban otthonosan mozgolódom, a repertoár végtelen, nincs lehetetlen kérés: legyen az retro zene, rock, örökzöld klasszikus, funky, bármi, ami táncolható!

A mai napig izgatottan állok a pult mögé minden alkalommal, hiszen nem 100%-ot adsz bele, hanem minimum 200-at, de lehet, hogy keveset is mondtam.

Néhány évvel ezelőtt igény lett rá, hogy szülessen egy arculat, amivel megkönnyítem a párok, cégek magánszemélyek döntését rendezvényeikkel kapcsolatban, ez lett a yourevent.hu.

Bátran ajánlom mindenkinek csapatunkat, hiszen igényes, fiatalos, rugalmas hozzáállásunk tükrözi, amit a zenén keresztül közvetítünk.

Hát, hogy miért is csinálom 🙂 – ez az életem és szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek.

Üdv, Kopka Sándor